Fluitconcert bij wissels PSV: "Weet niet voor wie dat was"

7 december 2016, 10:12   Bijgewerkt: 7 december 2016, 11:11

PSV kwam in de Champions League tegen Rostov net als in het competitieduel met Roda JC niet tot scoren. Door het doelpuntloze gelijkspel liep de ploeg van Phillip Cocu de Europa League mis. De fans van de Eindhovenaren lieten vooral de tweede helft horen ontevreden te zijn met de prestaties van PSV.

Cocu begon in Eindhoven met vijf verdedigers aan het duel met de Russen. Toen er na ongeveer een uur spelen nog niet gescoord was, bracht de trainer een dubbele wissel. Siem de Jong kwam in het veld voor Oleksandr Zinchenko en Gaston Pereiro kwam Santiago Arias aflossen. Die wissels konden op een fluitconcert vanaf de tribunes rekenen.

"Ik weet niet of dat voor mij bedoeld was. Ik denk dat het publiek wilde dat er een verdediger af zou gaan. Aan de ene kant moet je krediet verdienen, door bijvoorbeeld die ene kans wel te scoren. Ik probeer elke keer in het strafschopgebied te zijn om te scoren. Dat lukt niet, maar ik zal de volgende wedstrijd weer hetzelfde proberen", aldus De Jong in gesprek met Omroep Brabant. De middenvelder kreeg tien minuten voor tijd nog een goede kans om het duel te beslissen. "Ik kon nog net bij die bal, maar ik kon de bal helaas niet meer sturen. Daardoor kon de keeper redding brengen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen