Leipzig niet geïnteresseerd in sterren: "Te oud en te duur"

7 december 2016, 12:00

RB Leipzig is bezig aan een topseizoen in Duitsland en voert momenteel de ranglijst van de Bundesliga aan. Voetbaldirecteur Ralf Rangnick denkt dat het succes van de club grotendeel te danken is aan het beleid van de club en wil dan ook niks veranderen.

Zo laat Rangnick desgevraagd weten dat hij niet geïnteresseerd zou zijn in de diensten van Lionel Messi en Cristiano Ronaldo. Beide spelers passen volgens hem niet bij de filosofie van de club. "Ze zijn te oud en ook te duur. Het zou raar zijn om te denken dat dat zou kunnen werken bij Leipzig", aldus de voetbaldirecteur in gesprek met persbureau AP.

"We hebben het jongste en meest onervaren team van de Bundesliga", vervolgt Rangnick. "Ik weet niet of het revolutionair is, maar het is ongebruikelijk dat een team dat vier jaar geleden in de vierde divisie speelde nu 33 punten uit dertien wedstrijden heeft. Altijd als er een nieuwe club in de Bundesliga komt dan zien fans van de tegenstander dat team als een vijand. Maar na de wedstrijd tegen Bayern München zijn er ineens veel meer mensen die vinden dat we het verdienen om te staan waar we nu staan."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen