Vidal gaat voor kans: "Wil niet vertrekken bij Barcelona"

7 december 2016, 14:58   Bijgewerkt: 7 december 2016, 15:15

Aleix Vidal speelde in het Champions League-duel van FC Barcelona tegen Borussia Mönchengladbach zijn vierde wedstrijd van het seizoen. Ondanks dat hij minder speeltijd krijgt dan gewenst, wil de verdediger voor zijn kansen gaan bij de Spaanse topclub.

"Ik wil niet vertrekken bij FC Barcelona. Het zou een achterlijke beslissing zijn om weg te gaan bij de beste club ter wereld", aldus Vidal na afloop van de wedstrijd tegenover de verzamelde pers. "Uiteindelijk is het natuurlijk de club die beslist, maar ik heb hier gewoon nog een contract." Van trainer Luis Enrique ontving hij complimenten voor zijn optreden tegen de Duitsers.

Er deden enkele geruchten rond over het vertrek van Vidal uit Barcelona vanwege een meningsverschil met Enrique. De Spanjaard ontkent dat. "Ik heb nooit problemen met hem gehad. Ik moet nu gewoon hard blijven werken en mijn kansen pakken. De trainer neemt uiteindelijk het besluit. Als ik niet speel, dan komt dat waarschijnlijk omdat ik iets mis. Het is ook lastig om je absolute top te bereiken."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen