'Zwangere' Lewandowski tekent snel bij tot medio 2021

7 december 2016, 16:22

Robert Lewandowski werd eind oktober gevraagd naar de onderhandelingen over een nieuw contract bij Bayern München en kwam toen met een metafoor over een zwangerschap. "We zitten in de zevende of de achtste maand", zei hij over de gesprekken met Bayern. Inmiddels lijkt Lewandowski op knappen te staan, aangezien hij snel zal bijtekenen.

De Poolse goaltjesdief staat momenteel nog tot de zomer van 2019 onder contract bij de Duitse recordkampioen, maar gaat snel zijn handtekening zetten onder een verbintenis die hem tot medio 2021 in München houdt. Dat heeft zijn zaakwaarnemer Maik Barthel bevestigd tegenover Kicker. "Hij gaat het contract binnenkort ondertekenen", waren de woorden die hij sprak.

Bayern-voorzitter Karl-Heinz Rummenigge bevestigde vorige week al dat de club in gesprek was met Lewandoswki en diens vader, die als adviseur van de Pool dient. Ondertussen kroonde de 28-jarige spits zich dinsdag tot matchwinner in de Champions League-wedstrijd tegen Atlético Madrid (1-0 winst).

Lewandowksi produceerde dit seizoen al 24 doelpunten voor club en land. Naast de Pool is er meer contractbeweging in München. Frank Ribéry tekende anderhalve week geleden al voor één jaar bij en naar verwachting zal Arjen Robben zijn verbintenis rond de kerstperiode verlengen.

Overigens is de vrouw van Lewandowski écht zwanger, iets wat de spits afgelopen dinsdag tegen Atlético kenbaar maakte met de manier van juichen na zijn doelpunt.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen