Ditmaal wijst M'Vila Sunderland af in plaats van andersom

7 december 2016, 21:51
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/yann-m-vila">Yann M'Vila en Sunderland hebben een nieuwe episode aan hun opmerkelijke verhaal toevoegd. De middenvelder imponeerde vorig seizoen op huurbasis bij de Premier League-club en hoopte dat die club hem vervolgens definitief over zou nemen van Rubin Kazan, maar kreeg nul op het rekest. Nu Sunderland de Fransman wél weer aan boord wilde halen, had M'Vila er geen zin meer in.

"Ik heb Sunderland gebeld, maar de club nam niet op. Mijn hart is gebroken", sprak M'Vila afgelopen zomer na het verstrijken van de transferdeadline. Nu hij alsnog de kans kreeg om naar The Black Cats te gaan, heeft de middenvelder daar geen zin meer in. Er lag een contract voor 3,5 jaar klaar in het Stadium of Light, maar M'Vila heeft deze van tafel geveegd.

De 26-jarige M'Vila kwam vorig jaar tot 37 optredens voor Sunderland, waarmee hij toen ternauwernood degradatie wist af te winden. De Fransman keerde na dit seizoen, tot zijn teleurstelling, terug naar Rubin Kazan. Hij speelde deze jaargang mee in negen wedstrijden van deze Russische club.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen