Dortmund groepswinnaar: "Een geweldige afsluiting"

7 december 2016, 23:52

Borussia Dortmund stond woensdagavond na 55 minuten spelen met 2-0 achter in het Estadio Santiago Bernabéu van Real Madrid, waardoor het de koppositie in de poulefase van de Champions League uit handen leek te geven. Door goals van Pierre-Emerick Aubameyang en Marco Reus wist BVB echter langszij te komen en met de groepswinst aan de haal te gaan.

Dortmund-trainer Thomas Tuchel heeft genoten van het duel in Madrid. "Deze wedstrijden zijn altijd prachtig. Je zenuwen worden altijd wel op de proef gesteld in dit soort duels. We begonnen zeer goed aan de wedstrijd, maar maakten toen veel individuele fouten en slechte keuzes. Uiteindelijk is het een geweldige afsluiting voor ons", doelt Tuchel natuurlijk op de 2-2.

Reus maakte de 2-2 voor Dortmund, maar stond niet in de basis. "Ik was de afgelopen dagen licht geblesseerd, waardoor het risico te groot was om te starten. We startten aardig aan de wedstrijd tegen Real, maar verloren toen de organisatie. Toch hebben we het geflikt", aldus het goudhaantje van Dortmund. "Ik ben benieuwd wie we treffen in de achtste finales. Het wordt hoe dan ook niet gemakkelijk", zegt Reus.

Komende maandag is de loting voor de volgende ronde van de Champions League. Als groepswinnaar kan Dortmund loten tegen Paris Saint-Germain, Benfica, Manchester City, Bayern München, Bayer Leverkusen, Real Madrid, FC Porto en Sevilla.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen