Ranieri: "Hebben Porto amper laten vechten voor de goals"

8 december 2016, 12:05

Na vier zeges en een gelijkspel was Leicester City al zeker van de koppositie in hun Champions League-groep. De spelers die door Claudio Ranieri het veld in waren gestuurd voor de wedstrijd tegen FC Porto, een haast compleet b-elftal, kon de goede Europese vorm niet doortrekken, want de Engelse kampioen verloor woensdag met maar liefst 5-0.

"Ik wilde een keer wat anders zien", zo verklaart de Italiaan op de clubwebsite zijn keuze voor het tweede garnituur. "Ik heb ze een kans gegeven, maar het werd wel heel makkelijk voor Porto. We hebben ze amper laten vechten voor hun doelpunten."

"Spijt heb ik niet, ik wilde iedereen gewoon de kans geven", vervolgt Ranieri. "Als we een gelijkspel of een zege nodig hadden gehad, had ik een ander team het veld op gestuurd. Maar nu we zaterdag een lastige wedstrijd tegen Manchester City op het programma hebben staan, heb ik ze een kans gegeven. En die verdienen ze ook, we verliezen namelijk te veel in de Premier League."

Het seizoen van Leicester City in de competitie verloopt inderdaad veel moeizamer dan Europees. De titelhouder staat na veertien duels op de zestiende plek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen