Opnieuw onrust rondom Deschacht: "Ik lek niet"

8 december 2016, 13:35

Het wil dit seizoen maar niet rustig worden rondom Olivier Deschacht. Het icoon van RSC Anderlecht was eerder betrokken bij een gokschandaal, omdat er met zijn gokaccount op winst in eigen wedstrijden was gegokt en nu is hij buiten de selectie gelaten voor het duel met Saint-Étienne.

De kranten beweren dat coach René Weiler hiertoe besloten heeft, omdat Deschacht te veel informatie door zou spelen naar de pers. De trainer sloot dat woensdag op de persconferentie in ieder geval niet uit. "Daar zijn sportieve en misschien extrasportieve redenen voor." Waarna hij even later zei. "Waarom stellen jullie mij eigenlijk die vraag? Jullie weten veel meer over die zaak dan ik, want alles komt naar buiten..."

De verdediger reageerde donderdag zelf boos op Twitter. "Kranten beweren dat ik lek, terwijl ze zelf weten dat ik dit niet doe! Jammer", zo was zijn boodschap.

De onrust zal Anderlecht in ieder geval niet deren als het gaat om Europese overwintering. De ploeg is al geplaatst voor de knock-outfase. Als ze niet verliezen van Saint-Étienne, dan zijn bovendien zeker van de koppositie.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen