Fitte Strootman: "Ik doe nu altijd extra oefeningen"

8 december 2016, 14:50

Kevin Strootman is eindelijk weer helemaal fit. De middenvelder kan weer voluit spelen en is ook belangrijk voor zijn ploeg. Dit seizoen stond hij dan ook al vaker op het veld dan de voorbije twee bij elkaar. Een statistiek die bemoedigend is voor de speler van AS Roma.

"Of de blessures me nu veranderd hebben? Misschien. Ik probeer nu altijd zo fit mogelijk te zijn", zo vertelt de Oranje-international op de website van de UEFA. "Er bestaat altijd de kans dat je een blessure oploopt. Dus ik doe nu altijd extra oefeningen voor en na de trainingen en overleg veel met de medische staf."

Donderdagavond tegen Astra Giurgiu staat er voor AS Roma nog weinig op het spel. De Italianen zijn al zeker van de koppositie in hun groep. De Europa League is voor Strootman een echt doel geworden. "We willen alles winnen. Daarin maken we geen onderscheid tussen de titel, beker en de Europa League. Het zal wel lastig worden na de winterstop met een aantal goede teams uit de Champions League die erbij komen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen