Van Dijk zoekt naar woorden: "We zijn zo teleurgesteld"

9 december 2016, 07:50   Bijgewerkt: 9 december 2016, 09:12

Een thuiszege op Hapoel Beer Sheva zou voor Southampton volstaan om het tot de knock-outfase van de Europa League te schoppen, maar de Premier League-club kwam in het eigen St. Mary's niet verder dan een 1-1 tegen de Israëlische opponent. Deze klap komt hard aan bij aanvoerder Virgil van Dijk, die het in de blessuretijd nog heel even spannende maakte met de gelijkmaker.

Van Dijk wist even niet waar hij het zoeken moest na het laatste fluitsignaal. Hij kon de teleurstelling van de exit in de Europa League maar moeilijk verkroppen. "We zijn zo teleurgesteld", verzucht de captain van The Saints. "Vooral door de manier waarop we die goal tegen kregen. Dat kan echt niet gebeuren op dit niveau. Het moge duidelijk zijn dat we zeer gefrustreerd zijn. Het is nu even moeilijk om de juiste woorden te vinden...", aldus de ontstemde Nederlander.

"Het mag echt niet gebeuren, dat soort dingen moeten we echt verbeteren", vervolgt Van Dijk over het tegendoelpunt. "We wilden echt winnen en creëerden genoeg kansen in de eerste helft, maar waren niet dodelijk genoeg. Dat maakt de teleurstelling zeer groot, ook al wisten we dat het een lastige wedstrijd zou worden. Uit hadden we het ook al moeilijk met die ploeg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen