De Jong beseft: "Moeten een Verstappen-actie uithalen"

9 december 2016, 08:41

Henk de Jong werd donderdag officieel vastgelegd bij De Graafschap, dat teleurstellend zestiende staat in de Jupiler League. De bevlogen oefenmeester wil de club uit Doetinchem weer omhoog stuwen en trekt een parallel met Max Verstappen.

"We moeten een Verstappen-actie uithalen", zegt De Jong tegen De Telegraaf. "Hij lag ook zestiende toen hij aan die geweldige inhaalrace (in de GP van Brazilië, red.) begon. We moeten proberen om nog een keer mee te doen voor een periodetitel. Dit is een prachtclub, met al dat volk erachter, waar ik denk ik goed bij pas."

De Jong staat nog onder contract bij FC Groningen, waar hij als commercieel manager werkt. Directeur Hans Nijland wilde de oud-trainer van SC Cambuur niet zomaar laten gaan en vroeg daardoor een afkoopsom aan De Superboeren. "Dat is het grootste compliment dat ik kan krijgen van Hans. Maar we zijn vanmiddag gewoon samen op pad geweest, hoor. Om een skybox te verkopen. Ik denk dat het is gelukt ook", lacht de coach, die op 1 januari 2017 aan zijn nieuwe klus begint.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen