Maher verder in Europa League: "Groot feest in kleedkamer"

9 december 2016, 09:08

Net als Ajax en AZ zal ook Adam Maher na de winterstop nog actief zijn in de Europa League. De middenvelder is met het Turkse Osmanlispor, dat hem huurt van PSV, namelijk als groepswinnaar doorgestoten naar de volgende ronde. De middenvelder is blij met de prestatie van zijn team. 

Donderdag won de Turkse club met 2-0 van FC Zürich, waardoor het team groepswinnaar is geworden in Poule F. "Het was een groot feest in de kleedkamer, want het is niet niks om Villarreal achter je te houden", zegt de blije international tegen De Telegraaf. Met een 'no-look-pass' stond Maher aan de basis van de openingstreffer van Musa Cagiran. "Ik zag hem diepgaan en weet wat zijn kwaliteiten zijn. Dus moest die bal diep. Dat dit zonder te kijken kon, was leuk."

Maher heeft het naar zijn zin bij de Turkse club, waarvoor hij tot dusver acht competitieduels en zes Europa League-wedstrijden heeft gespeeld. "In het begin moest ik het van invalbeurten hebben. In Nederland wordt technisch en tactisch voetbal gespeeld, hier is het heel fysiek. Daar moest ik even aan wennen, maar komt me vast van pas in mijn verdere carrière."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen