Mkhitaryan komt los: "Hij heeft een goede mentaliteit"

9 december 2016, 09:55   Bijgewerkt: 9 december 2016, 11:11

Hij had wat aanpassingsmoeilijkheden, maar Henrikh Mkhitaryan is hard bezig om naam te maken bij Manchester United. De buitenspeler scoorde donderdag een heerlijke treffer tegen Zorya Luhansk in de Europa League en heeft met zijn spel indruk gemaakt op trainer José Mourinho.

"Hij heeft hard gewerkt en dat is belangrijk, want het talent is aanwezig", zegt de trainer tegen BBC. "Hij heeft een goede mentaliteit en was vastberaden om te vechten tegen zijn moeizame aanpassing. Hij doet het nu uitstekend, ook in de Premier League. Er zit nog meer aan te komen, ik ben erg tevreden."

Ook Zlatan Ibrahimovic is zeer te spreken over de inbreng van de Armeniër. "Hij speelde goed tegen Zorya en steekt in prima vorm. Hij is een geweldige speler en ik hoop dat hij op deze voet verder gaat", aldus de Zweed, die de 0-2 maakte in Oekraïne.

Zondag speelt Manchester United tegen Tottenham Hotspur in de Premier League. Dat duel moet voor het team van Mourinho eigenlijk in een zege eindigen, wil de ploeg nog een rol van betekenis kunnen spelen in de Engelse titelstrijd. Mkhitaryan zelf is hoopvol en wil een kampioenschap ondanks de huidige zesde positie niet uitsluiten. "Zeg nooit nooit, alles is mogelijk", zegt hij tegen Sky Sports. "Het belangrijkste is dat we wedstrijden gaan winnen in plaats van steeds gelijk te spelen." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen