Hendrix speelt bij beloften, PSV vindt nog sparringspartner

9 december 2016, 11:26

Jorrit Hendrix staat voor zijn comeback na een maandenlange periode van blessureleed. De controlerende middenvelder gaat vrijdagavond minuten maken bij Jong PSV, dat toevallig genoeg op bezoek gaat bij Jong Ajax. Dat heeft zijn Eindhovense werkgever via de officiële kanalen bevestigd.

Hendrix liep eind september in de Champions League-uitwedstrijd tegen FC Rostov (2-2) een vervelende knieblessure op en lag de afgelopen maanden daardoor uit de roulatie. Hij staat sinds enkele weken geleden weer op het veld en speelt vrijdagavond dus weer zijn eerste wedstrijd.

PSV oefent naast Dortmund ook tegen Freiburg

Tijdens het winterse trainingskamp van PSV in Spanje gaat de ploeg van Phillip Cocu naast een oefenwedstrijd tegen Borussia Dortmund ook de strijd aan met SC Freiburg. De club uit Eindhoven maakt op de eigen website melding van de oefenwedstrijd.

Het was al bekend dat PSV op 7 januari tegen Borussia Dortmund oefent, maar de club heeft nu dus ook een tweede sparringpartner gevonden. Het duel met Freiburg, dat elfde staat in de Bundesliga, wordt daags na de wedstrijd tegen Dortmund afgewerkt. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Mirador in de Zuid-Spaanse plaats Algeciras.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen