Schorsing Strootman opgeheven; krakers niet in gevaar

9 december 2016, 14:12

AS Roma heeft de schorsing die Kevin Strootman deze week kreeg met succes aangevochten. De belangrijke middenvelder was voor twee duels geschorst naar aanleiding van het 'waterincident' tijdens de derby tegen Lazio Roma, maar die sanctie is in hoger beroep komen te vervallen.

Afgelopen zondag zegevierde Roma in het hol van de leeuw en Strootman deed tijdens die wedstrijd behoorlijk van zich spreken. De middenvelder nam de 0-1 voor zijn rekening en goot vervolgens een flesje water leeg op het hoofd van Lazio-speler Danilo Cataldi. Die werd vervolgens zo boos dat hij Strootman bij het shirt greep, waarna hij door de arbiter met rood van het veld werd gestuurd.

De Nederlander ontsprong de dans tijdens het duel, maar kreeg vervolgens wel een aanklacht van twee wedstrijden schorsing. In hoger beroep heeft Roma de sanctie met succes aangevochten, zo is vandaag (vrijdag) duidelijk geworden. Dat is belangrijk voor de nummer twee van de Serie A, aangezien de international nu gewoon kan spelen in de toppers tegen AC Milan (12 december) en Juventus (17 december).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen