Fraser kan weer lachen, Pastoor tast in het duister

9 december 2016, 15:45

Het was wekenlang kommer en kwel bij Vitesse, maar de zege op PEC Zwolle van vorige week heeft de stemming in Arnhem positief doen veranderen. Trainer Henk Fraser leeft dan ook met een goed gevoel toe naar de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam van zondag, al beseft hij dat de promovendus een geduchte tegenstander is. Sparta-trainer Alex Pastoor vindt het moeilijk om te zeggen wat hij verwacht van de opponent.

"Het gaat een lastige wedstrijd worden. Sparta is namelijk een goed georganiseerd team. Ze spelen met lef en ze hebben onder meer PSV en sc Heerenveen het erg lastig gemaakt. Voor ons wordt het wederom een wedstrijd waar we er voor de volle honderd procent moeten staat", zegt Fraser op het digitale huis van zijn club. "We weten wat ons te wachten staat. Het gevoel na de overwinning op PEC Zwolle was goed. We stonden er als team, er was een goede samenwerking tussen de linies en er werd vanuit de discipline gespeeld. We moeten het zondag zelf afdwingen."

Pastoor niet meer bezig met Feyenoord

Als promovendus doet Sparta het dit seizoen heel aardig, het staat op de tiende plaats, maar vorige week ging het even mis bij de ploeg van Alex Pastoor. Op bezoek bij Feyenoord verloor het team met 6-1. "We zijn deze week weer gewoon weer aan het werk gegaan, want het heeft geen zin om chagrijnig te blijven", reageert de coach bij RTV Rijnmond. "De lach was ook al snel weer terug. Vitesse is een ploeg waar hartstikke veel voetbal inzit, maar of het vlees of vis is dat weet Vitesse zelf ook nog niet. Daar houd ik me ook niet mee bezig. Wij kijken meer naar het karakter van die ploeg en kijken waar hun sterktes en zwaktes liggen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen