Napoli verwacht Milik in januari terug, Luijckx verlengt

9 december 2016, 20:54

Napoli rekent voor het duel met Pescara op 15 januari weer op Arek Milik, zo meldt de Italiaanse club vrijdag. De Poolse spits staat sinds begin oktober aan de kant met een knieblessure. Napoli ging er eerder nog van uit dat Milik een half jaar aan de kant zou staan.

Napoli nam Milik afgelopen zomer voor ruim 30 miljoen euro over van Ajax. De Poolse spits moest in het Stadio San Paolo Gonzalo Higuaín, die voor ruim 90 miljoen euro aan Juventus werd verkocht, doen vergeten. Met zeven doelpunten in negen officiële wedstrijden kende Milik een goede start in Napels, maar in een interland van Polen raakte hij geblesseerd.

Kees Luijckx

Vanuit Denemarken is er nog meer nieuws rond een speler met een verleden in de Eredivisie. Kees Luijckx heeft zijn contract bij SønderjyskE verlengd tot de zomer van 2018. De 30-jarige verdediger, in het verleden actief voor onder meer Excelsior, AZ en NAC Breda, speelt sinds september 2015 voor de huidige nummer zes van Denemarken en is daar uitgegroeid tot een vaste waarde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen