Van der Gaag baalt: "Er viel meer te halen hier"

10 december 2016, 23:49

Excelsior-coach Mitchell van der Gaag had na afloop het gevoel dat er meer had ingezeten voor zijn elftal in de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen. De Rotterdammers gingen zaterdag in het Abe Lenstra Stadion rusten met een 0-1 voorsprong, maar verloren uiteindelijk met 2-1.

"De teleurstelling was groot na afloop, zeker gezien de manier waarop we in de eerste helft hebben gespeeld. Dat was voor ons denk ik de beste eerste helft van dit seizoen in een uitwedstrijd. Ik heb een ploeg gezien die lef had en die durfde. Vlak voor rust kom je uit een penalty op 0-1 en dan weet je dat je na rust een reactie van Heerenveen kan verwachten", aldus Van der Gaag op de persconferentie.

"Daar hebben we het in de rust over gehad en dan is het heel teleurstellend dat je al snel de 1-1 tegen krijgt, waarbij we als team niet goed stonden", vervolgde Van der Gaag. "Daarna zijn we eigenlijk niet meer bij machte geweest en hebben we vooral tegengehouden. Op het moment dat je denkt dat de storm is gaan liggen, kom je met 2-1 achter. Op basis van de tweede helft hebben we te weinig gebracht. Als je dan de stemming in de kleedkamer ziet, dan heerst daar een teleurstellend gevoel omdat er meer te halen viel."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen