Jans: "We hebben een keer een schoon laken"

11 december 2016, 09:40

Met 31 stuks incasseerde PEC Zwolle in de eerste vijftien speelronden de meeste tegengoals in dit eredivisieseizoen. De voormalig bekerhouder hield zaterdag een keer de nul, op eigen veld werd tegen Willem II met 0-0 gelijkgespeeld.

"We hebben een keer een schoon laken, een clean sheet", reageerde Zwolle-coach Ron Jans na afloop bij de NOS. Scoren deed zijn team echter ook niet. "Dat is heel jammer, want ik vond ons met name voor rust beter dan Willem II. Alleen zijn we totaal niet effectief en dat breekt je op." Zwolle maakte deze jaargang pas dertien treffers.

"We begonnen weer met frisse moed, maar bij rust had je zoiets van: waarom staan we niet voor? Dat zie je toch terug, want mijn spelers blijven mensen, gelukkig wel", vervolgde Jans. "We hebben wel een succesje nodig om het gevoel terug te krijgen dat we op een gegeven moment hadden, om weer een serie neer te zetten. We hebben nog twee wedstrijden te gaan, maar van 2017 verwachten we meer dan van de tweede helft van 2016."

Zwolle speelt woensdag in de KNVB Beker thuis tegen FC Utrecht en sluit het kalenderjaar volgende week zondag af met een thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo in de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen