Wenger: "We zijn klaar om het gevecht aan te gaan"

11 december 2016, 11:37

Arsenal-manager Arsene Wenger gelooft erin dat zijn team dit seizoen voor de eerste keer sinds 2004 kampioen van de Premier League kan worden. Dat zei de Franse oefenmeester zaterdag na de 3-1 thuiszege op Stoke City.

"We zijn klaar om het gevecht aan te gaan en na de eerste wedstrijd zijn we constant geweest", aldus Wenger bij de BBC. Arsenal begon de competitie met een 3-4 nederlaag tegen Liverpool, maar bleef daarna ongeslagen. "Het is nu aan ons om de focus te behouden en om ons te blijven verbeteren. We hebben de kans om mee te doen om de titel."

Tegen Stoke City kwam Arsenal terug van een achterstand. "We hadden een aarzelend begin, maar als je om de paar dagen speelt, dan heb je altijd weer even nodig om in het ritme te komen. We kregen een heel ongelukkige penalty tegen, die in mijn ogen niet eens een overtreding was", sprak Wenger, doelend op de 0-1 vanaf elf meter waaraan een overtreding van Granit Xhaka op Joe Allen vooraf ging. "Voor onze moraal was het goed om voor rust nog langszij te komen." In de tweede helft maakten de Londenaren vervolgens het verschil met de bezoekers uit Stoke-on-Trent.

Arsenal deelt de koppositie in de Premier League met Chelsea. Beide teams hebben 34 punten, maar laatstgenoemde club speelt zondag nog de thuiswedstrijd tegen West Bromwich Albion.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen