Anderlecht en Club Brugge stellen teleur in kraker

11 december 2016, 16:31

De kraker tussen Anderlecht en Club Brugge in de Belgische competitie heeft geen spektakel opgeleverd. Beide teams hielden elkaar zondag in het Stade Constant Vanden Stock in Brussel op een bloedeloos gelijkspel: 0-0.

In de eerste helft kwamen Anderlecht en Club Brugge amper tot uitgespeelde kansen, waardoor de 0-0 stand bij rust eenvoudig te verklaren was. Na de doelwissel werd de ontmoeting iets leuker om naar te kijken, maar ook in deze fase bleven doelpunten uit. Ricardo van Rhijn, Stefano Denswil en Ruud Vormer (foto) stonden in de basis bij Club Brugge, Bram Nuytinck verscheen aan de aftrap bij Anderlecht.

Met respectievelijk 34 en 32 punten staan Club Brugge en Anderlecht tweede en derde in de Belgische competitie. Zulte Waregem is met 35 punten de lijstaanvoerder. Essevee bleef vrijdag in de uitwedstrijd tegen SC Lokeren steken op een 1-1 gelijkspel.