Sno voor derde keer aan de bak bij RKC: "Buitencategorie"

12 december 2016, 12:08

RKC Waalwijk is op deze maandag met verrassend nieuws naar buiten gekomen. De club maakt op de eigen website de komst van Evander Sno bekend, die in januari aansluit bij de selectie van Peter van den Berg. De 29-jarige middenvelder heeft bij de club uit Brabant een contract voor anderhalf jaar gesigneerd.

Bij RKC is men dolblij met de entree van Sno, die in het verleden al twee keer op de loonlijst stond in Waalwijk. "We zijn Evander na zijn vertrek in 2014 altijd blijven volgen en voerden deze zomer al enkele goede gesprekken over een terugkeer bij RKC. Destijds kwam het niet rond in verband met FIFA-regelgeving, maar in de komende transferperiode kunnen we hem probleemloos overschrijven. Evander is voor ons een speler uit de buitencategorie, we zijn dan ook blij en trots dat hij bij ons terugkeert", reageert algemeen directeur Remco Oversier. "Met zijn komst onderstrepen we daarnaast nogmaals onze ambitie om dit seizoen de play-offs te halen."

De oud-Ajacied, die in het verleden meermaals door hartproblemen gehinderd werd, is enthousiast over zijn terugkeer. "Ik heb altijd een warm gevoel gehouden bij RKC", reageert hij. "De afgelopen twee jaar is er altijd contact gebleven tussen de club en mij. Het was jammer dat de overschrijving deze zomer niet rond kwam, maar ik ben blij dat ik hier na de winterstop weer aan de slag kan. De laatste keer ben ik hier vertrokken met een rotgevoel, nu wil ik samen met de club weer omhoog. Ik kijk er naar uit om een positief vervolg te geven aan het huidige en volgende seizoen van RKC Waalwijk."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen