Bayern weer aan Arsenal gekoppeld: "We kennen ze goed"

12 december 2016, 13:33

Eén van de mooiste affiches die maandagmiddag uit de koker rolde bij de loting van de Champions League, is het tweeluik tussen Bayern München en Arsenal. Beide teams kwamen elkaar de laatste jaren al geregeld tegen in het miljoenenbal en gaan het nu weer tegen elkaar opnemen. Hoewel het gevoel in het Duitse kamp goed is, verwacht de club een zwaar tweeluik.

"Het worden zeer interessante en zware wedstrijden", voorspelt trainer Carlo Ancelotti op de clubwebsite. "Ik heb er nu al zin in. Ik heb vertrouwen in een goede afloop, maar Arsenal heeft wel een heel sterk team. Hun coach, Arsene Wenger, respecteer ik ook zeer. Arsenal doet het goed in de competitie en heeft pas één keer verloren. Het zal lastig worden."

Keeper Manuel Neuer sluit zich daarbij aan. "Het wordt een moeilijke opgave. We kenner Arsenal heel goed", doelt de doelman op de dubbele ontmoetingen in 2013 en 2014. Beide keren kwam Bayern als winnaar uit de strijd. "We hebben goede ervaringen met Arsenal, maar het blijft een sterk team. Bovendien schat ik ze nu hoger in dan de afgelopen jaren. Het is ook mooi dat we enkele spelers van de nationale ploeg weer gaan treffen."

 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen