Van den Brom over Lyon: "Een hele zware loting"

12 december 2016, 14:36

Bij de loting voor de tweede ronde van de Europa League kwam er maandag een pittige tegenstander uit de koker rollen voor AZ. Het team van John van den Brom werd namelijk gekoppeld aan Olympique Lyon, dat vierde staat in de Franse competitie. De oefenmeester verwacht een pittig tweeluik.

Lyon werd derde in een Champions League-groep met Juventus, Sevilla FC en Dinamo Zagreb. "Ze zijn uit de Champions League gekomen, dus dat zegt iets. Het is een ploeg die altijd bovenin meedoet in de competitie met fysiek sterke jongens en veel loopvermogen", vertelt Van den Brom via de clubkanalen. "Het is gewoon een hele zware loting, klaar. Ze hebben ook een paar grote namen in de ploeg", zegt Van den Brom. "Als je je kwalificeert voor de volgende ronde van dit toernooi, dan weet je dat je een sterke ploeg treft. 

De oefenmeester heeft de loting vandaag samen met zijn spelers gekeken. "Dat is leuk, want het is wel spannend. Hoe langer het duurt, hoe spannender het ook wordt. Het is ook wel lekker want zo kunnen de gedachten over gister even worden vergeten", doelt de trainer op de 0-4 nederlaag van zondag tegen Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen