Bosz panikeert niet: "Maar ik baal natuurlijk enorm"

13 december 2016, 20:33

Ajax had sinds eind augustus niet meer verloren totdat het zondag in de slotfase van de uitwedstrijd tegen FC Twente fout ging. Toch lijkt er niemand rondom de club ook maar enigszins in paniek te raken door de 1-0 nederlaag in de Grolsch Veste.

"Dat zou raar zijn. Ik baal natuurlijk enorm. Maar als je kijkt naar de hele reeks ervoor, vind ik niet dat je ineens in paniek moet raken", zegt Peter Bosz in gesprek met AjaxTV. "We zijn langzaam naar het elftal toegegroeid dat de laatste maanden gespeeld heeft. We hadden al voor het seizoen een bepaalde manier van spelen voor ogen en die manier zijn de spelers steeds beter gaan begrijpen."

Bosz is bovendien blij met de 'voetbalontwikkeling' en zag dat gepaard gaan met goede resultaten. "Ik denk dat het voor het publiek wel steeds aantrekkelijker is geworden. En we zijn achterin regelmatig de nul gaan houden dat ook goed is voor het vertrouwen."

Half augustus zag Bosz het allemaal een stuk minder goed lopen. "In die fase was ik – en dat heb ik ook heel vaak gezegd – niet tevreden was over de balans, op het middenveld met name. Toen waren we echt zoekende nog, dat zijn we nu al een hele tijd niet meer. Die vastigheid die zie je wel terug, zelfs tegen Twente ook. Alleen waren we niet creatief genoeg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen