Opmerkelijk: Kluivert wil clubloze Tanda naar Parijs halen

14 december 2016, 14:13

Afgelopen zomer blies Dario Tanda transfers naar zowel Go Ahead Eagles als PEC Zwolle af en mogelijk heeft hem dat een bijzonder avontuur opgeleverd. De 21-jarige middenvelder krijgt namelijk de kans om zich te laten zien bij topclub Paris Saint-Germain, zo geeft hij zelf aan bij Tubantia.

Tanda stelt dat technisch directeur Patrick Kluivert de aanvallende middenvelder graag bij de beloftenploeg haalt. "Hij heeft me gebeld", zegt Tanda. "Patrick kent me uit zijn tijd als beloftentrainer van Twente. Hij heeft me gezegd dat hij niet twijfelt aan mijn kwaliteiten en hij wil me graag tussen de beloften zien daar."

Afgelopen zomer wilde Tanda niet bij Go Ahead of PEC spelen, waardoor hij momenteel werkeloos is. "Dat ik al maanden geen club heb, is mijn eigen schuld. Ik heb niet de juiste keuzes gemaakt in mijn carrière. Dat geef ik ook toe, maar ik ben geen lastpak. Ook nu ik geen club heb leef ik als een prof. Ik wil gewoon weer voetballen. PSG zou natuurlijk geweldig zijn, maar ik voel me nergens te groot voor. Waarom clubs nog met me in zee zouden moeten gaan? Omdat ik besef dat dit mijn laatste kans is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen