Milik mikt op januari/februari, Bacca terug bij Milan

14 december 2016, 18:35

Arek Milik herstelt voorspoedig van zijn zware knieblessure en hoopt snel weer binnen de lijnen te kunnen verschijnen voor Napoli. De Poolse spits, die afgelopen zomer overkwam van Ajax, mikt op januari of februari.

Milik liep in oktober kruisbandletsel op, maar herstelt wonderbaarlijk. "Mijn knie voelt echt goed aan", zegt de Pool op een persconferentie. "Het is niet aan mij om mijn gesteldheid te beoordelen, maar ik ben weer aan het trainen en aan het rennen. De dokter moet nu bepalen wanneer ik weer in actie kan komen. Of de loting tegen Real Madrid een motivatie is om eerder te komen? Natuurlijk, het maakt mij alleen maar gretiger om zo snel mogelijk terug te komen. Ik hoop dat ik in januari of februari kan terugkeren", aldus Milik.

Bacca terug

Bij AC Milan heeft Carlos Bacca de training weer volledig hervat. De clubtopscorer, die de afgelopen drie weken met een blessure rondliep, lijkt komende zaterdag weer te kunnen spelen in de thuiswedstrijd van Milan tegen Atalanta Bergamo. Hij lijkt dan nog wel op de reservebank te starten. In tegenstelling tot Bacca trainde Giacomo Bonaventura nog niet mee met groep, maar er is goede hoop in het Milanese kamp dat dit donderdag wel weer het geval zal zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen