Petrovic baalt na nederlaag: "Verliezen kan, dit is te veel"

15 december 2016, 09:16

Zeljko Petrovic zag ADO Den Haag woensdagavond met 5-1 onderuit gaan op bezoek bij Feyenoord. De trainer vond zijn ploeg bij vlagen niet slecht spelen, maar stelde achteraf dat de Rotterdammers van een heel ander niveau waren.

Het eerste half uur was goed, zo zag Petrovic. "Feyenoord onderschatte ons misschien wel een beetje, maar ik vond ons goed spelen. Het ontbrak aan een goede voorzet of een goede laatste pass. Maar ik was wel tevreden en we durfden naar voren te spelen. We gingen met een goed gevoel de rust in, maar daarna geven we vier doelpunten weg op een manier waarvan je denkt: hoe kan dat nou?", blikt hij terug in gesprek met FOX Sports.

"Maar we moeten eerlijk zijn, vergeleken met ons is Feyenoord van internationaal niveau. Die jongens spelen al jaren op Europa League- of Champions League-niveau", vervolgt Petrovic, die het desondanks geen excuus vindt om met zulke grote cijfers onderuit te gaan. "Je kunt altijd verliezen, maar dit is te veel. Het goede gevoel van de eerste helft is dan meteen weg in de tweede helft."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen