Bony daagt ex-zaakwaarnemer voor de rechter om transfers

15 december 2016, 12:55

Wilfried Bony heeft een rechtszaak aangespannen tegen Swansea City en zijn voormalig zaakwaarnemer Francis Kacou. Volgens de aanvaller heeft Kacou tot tweemaal toe een deel van de transfersom weggesluisd. In totaal gaat het om 9,5 miljoen euro.

Swansea City laat in een reactie aan de Daily Mail weten te balen van de zaak van Bony, die tegenwoordig op huurbasis bij Stoke City speelt. "Dit is een zaak tussen hem en zijn voormalig zaakwaarnemer, maar wij worden meegesleurd omdat we betrokken waren bij beide transfers", aldus een woordvoerder van de club. 

Het gaat om de transfers van Bony van Vitesse naar Swansea City en vervolgens van Swansea naar Manchester City. De aanvaller claimt dat Swansea weet had van het wegsluizen van een deel van de transfersom. Het is overigens niet de eerste keer dat de naam van Kacou genoemd wordt in dergelijke situaties. Diverse Engelse media melden dat Bournemouth-speler Max Gradel en Sunderland-verdediger Emmanuel Eboué soortgelijke problemen met Kacou hadden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen