El Ahmadi heeft baat bij een gele kaart tegen Vitesse

15 december 2016, 16:16

Karim el Ahmadi staat op scherp in de Eredivisie. De middenvelder van Feyenoord heeft dit seizoen in de competitie al vier keer geel gepakt en als hij nog een keer een prent ontvangt, dan moet hij een wedstrijd toekijken. Echter heeft El Ahmadi er baat bij om dit weekend geel te pakken.

Als de Feyenoorder tegen Vitesse op de bon geslingerd wordt, dan mist hij de wedstrijd tegen Roda JC. Echter is hij dan sowieso niet beschikbaar voor de Rotterdammers, want dan zal El Ahmadi actief zijn op de Afrika Cup in Gabon met Marokko. Wanneer hij terugkeert, is hij direct niet meer geschorst.

Voor Marokko wordt het niet makkelijk om de groepsfase te overleven, het land is ingedeeld in een groep met titelverdediger Ivoorkust, Congo-Kinshasa en Togo. Indien het land bij de beste twee eindigt, gaat het door naar de achtste finale.

El Ahmadi mist in ieder geval de competitieduels met Roda JC (uit), Willem II (thuis) en de kwartfinale van de KNVB-beker. Afhankelijk van hoever Marokko komt, zal hij ook thuis tegen NEC en op bezoek bij zijn oude club FC Twente er niet bij zijn.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen