Caenepeel gaat niet weer dwarsliggen: "Heb een fout gemaakt"

15 december 2016, 17:46

Jinty Caenepeel was afgelopen zomer al dicht bij een transfer naar Barnsley. Hoewel dat uiteindelijk niet doorging, is de kans groot dat hij deze winter alsnog vertrekt bij FC Eindhoven. Maar de aanvaller zal dit niet proberen te forceren, zoals een paar maanden terug.

"Ik heb een fout gemaakt door deze zomer niet op de trainingen te verschijnen bij FC Eindhoven", vertelt de twintigjarige Belg tegen het Eindhovens Dagblad. "Dat zou ik nu niet meer doen. Sowieso wilde ik eigenlijk niet naar Engeland. De club en de speelstijl van Barnsley waren fantastisch, maar het land zelf sprak me niet zo aan."

Ook vanuit Eindhoven is er begrip voor een eventuele transfer van Caenepeel. "'Ze' hebben gezegd dat ze willen meewerken. Ik heb gesproken met Harm (van Veldhoven, red.) en de trainer. Van mijn zaakwaarnemer heb ik begrepen dat er interesse is, maar dat nog niemand zich officieel heeft gemeld bij de club. Maar ik wil een stap maken, dat is duidelijk."

Caenepeel kende een heel sterk eerste seizoen in Eindhoven nadat hij gratis overkwam van AA Gent, hij scoorde vijftien keer. Dit seizoen staat de teller pas op twee competitietreffers.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen