Haps en Seuntjes twijfgevallen bij AZ: "Kijken vrijdag"

15 december 2016, 19:24

Ridgeciano Haps is dit seizoen een van de revelaties van de Eredivisie, maar het is nog maar de vraag of de linksback het laatste duel van het kalenderjaar in actie kan komen. Tegen Feyenoord speelde hij met een verdoving en viel hij na een uur toch met pijn uit, terwijl hij het KNVB-bekerduel met ASWH helemaal moest laten schieten.

Ook het meespelen van Mats Seuntjens tegen FC Twente, is iets waar John van den Brom geen duidelijkheid over heeft. "Ik wil vrijdag kijken wie fris is of niet. Mats en Ridgeciano zijn zogenaamde twijfelgevallen", zo citeert RTV Noord-Holland de trainer. 

"We moeten de slechte wedstrijd tegen Feyenoord (0-4 nederlaag, red.) wegspelen", vervolgt Van den Brom. "Een duel dat ik overigens beschouw als een incident. We moeten er met zijn allen nog één keer vol voor gaan, zodat we het seizoen goed kunnen afsluiten. Het was een bijzonder jaar."

Maar winnen van FC Twente wordt geen makkie, zo weet Van den Brom ook. "Twente is een frisse, jonge gretige ploeg. Ze hebben even een dipje gehad, maar staan er gewoon weer tegen Ajax. Twente en AZ zijn twee ploegen die op het veld veel met elkaar gemeen hebben."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen