Viergever spreekt van schande: "Daar is geen ander woord voor"

15 december 2016, 20:50

Nick Viergever was de enige vaste basisspeler van Ajax die donderdag aantrad in de KNVB-beker. De verdediger was na afloop was flink boos over de manier waarop hij en zijn ploeggenoten het soms weggaven op bezoek bij Cambuur dat met 2-1 wist te winnen.

"Schande? Ja, daar is geen ander woord toepasselijk", vertelt de gelegenheidsaanvoerder voor de camera's van FOX Sports. "Als je zo slappe eerste helft speelt en zij klappen er vol op. We speelden in een veel te laag tempo, wonnen geen duels en creëerden geen kansen. In de tweede helft probeerden we het om te gooien, maar het was heel matig, niet des Ajax."

Toch had Ajax ondanks alles gewoon door kunnen bekeren. Zo was er na de aansluitingstreffer van Pelle Clement nog een behoorlijke kans voor Viergever zelf. "Volgens mij moest ik hem afleggen, maar ik zag hem niet en was dat misschien wel onze grootste kans", aldus Viergever, die beseft dat de ploeg die zondag tegen PSV aantreedt het anders moet doen. "Als je het zo laat afweten, dan heb je tegen PSV helemaal niets te zoeken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen