Twente zonder Thesker, Van den Brom blij met vastigheid

16 december 2016, 16:59

FC Twente ontvangt zaterdagavond in de Grolsch Veste AZ. De ploeg van René Hake zal het dan zonder aanvoerder Stefan Thesker moeten stellen. Hij kampt met een achillespeesblessure en is daardoor niet inzetbaar. Ook John van den Brom heeft bij AZ nog enkele twijfelgevallen.

Op de website van FC Twente maakt Hake al bekend wie de vervanger van Thesker is. "Joachim Andersen heeft het goed gedaan, meer dan dat, het is logisch dat hij dan speelt", aldus de trainer, die nog een laatste doel heeft voor de eerste seizoenshelft. "Het verschil op de ranglijst is klein en bij winst gaan we over AZ heen. Dat is voor ons een mooie uitdaging in het laatste duel voor de winterstop."

AZ

Van den Brom is er nog niet helemaal uit welke elf hij zaterdagavond het veld in stuurt. Ridgeciano Haps en Mats Seuntjens kampen allebei met lichte klachten en zijn daarom twijfelgevallen voor het duel met Twente. "Maar we hebben genoeg vastigheden opgebouwd waar we aan vast kunnen houden. Het moet wel beter dan zondag tegen Feyenoord, dat is duidelijk. Maar ik blijf zeggen dat dat een incident was", vertelt de coach aan AZ TV. "Ik denk dat AZ en Twente aan elkaar gewaagd zijn."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen