VVV winterkampioen na zege, tweede plaats Jong Ajax

16 december 2016, 22:37   Bijgewerkt: 16 december 2016, 22:46

VVV-Venlo eindigt het jaar 2016 als koploper van de Jupiler League. De ploeg wist in eigen huis een nipte overwinning te behalen op FC Eindhoven. Jong Ajax won op bezoek bij Helmond Sport met 2-4 en behoudt daardoor de tweede plaats.

VVV-FC Eindhoven

VVV-Venlo won in eigen huis nipt van FC Eindhoven. De ploeg was al na 45 minuten in het voordeel nadat de bezoekers met tien man kwamen te staan door een rode kaart voor Fries Deschilder. Toch kwam VVV pas na 65 minuten spelen op voorsprong. Het doelpunt van Joey Sleegers bleek uiteindelijk genoeg voor de overwinning en dus het winterkampioenschap.

{image[315612][left-half][]}Helmond Sport-Jong Ajax

Jong Ajax sluit de eerste seizoenshelft knap als nummer twee af. De ploeg van Marcel Keizer kende op bezoek bij Helmond Sport weinig problemen. Mede dankzij een doelpunt van Justin Kluivert werd er met 2-4 gewonnen. De Amsterdammers kwamen na een kwartier op achterstand, maar wisten dat al snel weer ongedaan te maken. Na de rust liep Jong Ajax door treffers van Deyovaisio Zeefuik, Damil Dankerlui en Noussair Mazraoui uit. 

FC Volendam-FC Oss

FC Volendam is bezig aan een goede reeks en wist dat tegen FC Oss vervolg te geven. In eigen huis werd er met 3-1 gewonnen. Alle doelpunten tijdens het duel vielen na de rust. Jack Tuyp, Kevin van Kippersluis en Kees Kwakman waren de doelpuntenmakers aan de kant van Volendam.

NAC-FC Emmen

NAC Breda kende een mindere periode en zakte weg uit de top van de Jupiler League, maar heeft inmiddels de weg naar boven weer ingezet. Vrijdag werd FC Emmen met 3-1 verslagen. Cyriel Dessers zette zijn ploeg voor rust op voorsprong en na de onderbreking zorgden Arno Verschueren en Robbie Haemhouts in minder dan tien minuten tijd voor een comfortabele voorsprong.

{image[315613][right-half][]}De Graafschap-Almere City

De Graafschap boekte eindelijk weer eens een overtuigende overwinning. Op De Vijverberg werd nummer vijf Almere City met 4-1 aan de kant gezet. De Graafschap staat na een teleurstellende eerste seizoenshelft op de zestiende plaats. Na de winterstop gaat Henk de Jong als trainer aan de slag bij de club uit Doetinchem.

FC Dordrecht-Achilles '29

Ook bij FC Dordrecht draait het de eerste seizoenshelft nog niet zo goed. De ploeg gaat de winterstop in als de nummer voorlaatst. Vrijdag werd er wel een zege geboekt op Achilles '29. In eigen huis kwam Dordrecht geen moment in de problemen en was de uiteindelijke uitslag 3-0.

Fortuna Sittard-FC Den Bosch

FC Den Bosch zette uit bij Fortuna Sittard een overtuigende 0-4 overwinning neer. De ploeg kwam al na drie minuten op voorsprong dankzij een doelpunt van Niek Vossebelt en liep binnen 38 minuten uit naar een 0-4 voorsprong. Den Bosch besefte dat de overwinning al binnen was en na rust werd er niet meer gescoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen