Van de Looi blij met inzet: "Kijk maar hoe ze erbij liggen"

16 december 2016, 23:10

Erwin van de Looi was na de wedstrijd tegen sc Heerenveen (2-1 winst) tevreden over de inzet en de speelwijze van zijn ploeg. De trainer zag de vooraf bepaalde tactiek goed tot uiting komen en stelt dat dit het Willem II is dat hij altijd wil zien.

Van de Looi vertelde na afloop tegenover de camera van FOX Sports dat hij vooral de tweede helft tevreden was met het spel van zijn ploeg. "We speelden allebei voor de overwinningen dat maakte het een lastige wedstrijd. We hebben er keihard voor moeten werken. De eerste helft kregen we er niet echt druk op, maar we bleven ervoor vechten. We hadden ook wel een beetje geluk. De eerste goal kwam letterlijk uit de lucht vallen."

"Onze speelwijze kost veel kracht. Kijk maar in de kleedkamer hoe ze er bij liggen", vervolgt Van de Looi. "Maar dat moet kunnen. Heerenveen deed eigenlijk hetzelfde als wij. Zodra de bal bij Arber Zeneli of Sam Larsson kwam gingen ze voorin volle bak. Daardoor was het een leuke wedstrijd voor het publiek. Deze overwinning geeft een bepaalde rust binnen de club. We kunnen aardig meekomen tegen veel ploegen en dat is een goed gegeven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen