AC Milan wint niet en moet pas op de plaats maken

17 december 2016, 20:06

Met de kraker tussen Juventus en AS Roma in het vooruitzicht had AC Milan zichzelf een uitstekende dienst kunnen bewijzen door de drie punten te pakken tegen Atalanta Bergamo. Het lukte de nummer drie van het klassement echter niet om de sterke middenmoter te verslaan in San Siro: 0-0.

Voor de aanwezige supporters in Milaan viel er met name voor de pauze weinig te genieten. Na de onderbreking was het duel leuker om naar te kijken, maar doelpunten vielen er niet. AC Milan was wel enkele keren dicht bij een treffer. Zo omspeelde Carlos Bacca, die als invaller zijn rentree maakte na een periode vol blessureleed, de keeper maar werd zijn inzet van de lijn gehaald door verdediger Andrea Conti. In het eerste bedrijf had Luca Antonelli al de lat geraakt. 

De doelpuntloze remise is de tweede dreun voor Milan in het tijdsbestek van één week. Eerder deze week verloor de ploeg van Vincenzo Montella namelijk al van AS Roma. Omdat Juventus en Roma vanavond nog tegen elkaar spelen, heeft Milan nagelaten om in te lopen op de bovenste teams.

Voor Atalanta is de remise een opsteker na twee nederlagen op rij. De nummer zes van het klassement wist voorafgaand aan die twee nederlagen wel zes keer op rij te winnen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen