Pech voor Twente: "Nu valt het de verkeerde kant op"

17 december 2016, 23:57

Vorige week won FC Twente in de slotfase met 1-0 van Ajax, zaterdagavond was de slotfase de Tukkers een stuk minder goed gezind. Het thuisduel met AZ leek op een 1-1 gelijkspel uit te draaien, maar een eigen doelpunt van Peet Bijen gooide roet in het eten voor de thuisploeg. Twente-trainer René Hake maakte zich na de wedstrijd echter niet al te druk.

Op de website van Twente reageert Hake op de wedstrijd in Enschede. "Ik vond ons in de eerste helft ontzettend slordig. Het was daardoor erg rommelig. We moesten vaker terug naar onze eigen helft om te verdedigen. Daar haalden we te weinig uit. De tweede helft begint met een snelle tegengoal. Het was niet handig verdedigd, maar de arbitrage had ook moeten ingrijpen. Bij de aftrap mag je niet op de helft van de tegenstander staan en Weghorst stond ver over de middellijn."

Na de openingsgoal kwam Twente goed terug, zag Hake. "Daarna hadden we veel initiatief naar voren en hebben we geprobeerd zo snel mogelijk gelijk te maken. We zijn na de 1-1 blijven zoeken naar de overwinning. Dat deed AZ ook en daardoor ontstond er een wedstrijd die beide kanten op kon. We hadden de wedstrijd nog naar ons toe kunnen trekken, maar ook de handsbal van Luckassen werd niet afgefloten. Uiteindelijk sta je aan de verkeerde kant van de score, ook omdat een wedstrijd als deze op zulke momenten wordt beslist. Vorige week was het voor ons euforisch in de laatste minuut tegen Ajax, nu valt het de verkeerde kant op."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen