Anastasiou gaat transfermarkt op: "In iedere linie versterking"

18 december 2016, 16:34

Yannis Anastasiou hield aan het treffen met FC Utrecht (0-0) een punt over, maar was desondanks nog niet helemaal tevreden. De trainer vindt dat Roda JC nog beter moet kunnen en dus hoopt hij in de winter actief te zijn op de transfermarkt.

Anastasiou vond na afloop dat Roda eigenlijk drie punten had verdiend. "We begonnen slecht aan de wedstrijd en waren slordig. Maar uiteindelijk denk ik dat wij het beste team op het veld waren. We hebben de kansen gehad, maar we scoren nog steeds lastig", blikt de trainer terug in gesprek met FOX Sports. "Ik weet niet meer wie hem erin moet schieten. Misschien moet ik het zelf maar doen. Abdul Ajagun kreeg drie honderd procent kansen en hij moet scoren."

De Griekse coach heeft in ieder geval vertrouwen in de tweede seizoenshelft. "We maken progressie en het enige wat eigenlijk nog ontbreekt is scorend vermogen. Ik heb inmiddels met de directeur gesproken over wat er financieel mogelijk is in de winterstop. In het ideale geval halen we een verdediger, een middenvelder en een aanvaller. Dat zou mooi zijn", besloot hij. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen