Gesprekken helpen Wolfsburg en Bruma: "Kritisch geweest"

18 december 2016, 12:25

Een doelpunt van Jeffrey Bruma bezorgde VfL Wolfsburg zaterdag tegen Eintracht Frankfurt de eerste thuisoverwinning van het seizoen. De Duitsers zaten de laatste weken in een neerwaartse spiraal en daarom werd er ter voorbereiding op het duel met Frankfurt het een en ander besproken.

Volgens Bruma hebben de gesprekken geholpen om de 1-0 overwinning op Eintracht Frankfurt tot stand te brengen. "We hebben veel gepraat en zijn ook kritisch naar elkaar geweest. Iedereen wist waar het om ging. De laatste tijd hebben we niet veel goede dingen laten zien. We waren daar zelf schuldig aan en hadden nu een kans om dat om te keren", legt de verdediger uit op de clubsite van Wolfsburg.

Voor de winterstop begint staat voor Wolfsburg nog het treffen met Borussia Mönchengladbach op het programma. "Dit was een goed signaal en we moeten nu de weg naar boven inzetten. Na de winterstop kunnen we het ware gezicht van Wolfsburg weer laten zien. En dat is niet een team dat van zoveel ploegen verliest", aldus Bruma.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen