NEC knokt zich naar gelijkspel op bezoek bij angstgegner

18 december 2016, 14:22

NEC heeft weten te voorkomen dat ze voor de tiende keer in vijftien ontmoetingen verliezen op bezoek bij Excelsior. Tot twee keer toe kwam de equipe van Peter Hyballa op achterstand tegen de sterke thuisploeg, maar in beide gevallen kwam de ploeg terug. Door het gelijke spel stijgt NEC één plaats naar de elfde positie. Excelsior blijft veertiende staan.

Excelsior begon veel scherper aan de wedstrijd dan de bezoekers. De ploeg gebruikte de snelheid voorin met aanvallers als Nigel Hasselbaink en Fredy slim om achter de verdediging van NEC te kruipen. Dit resulteerde al na tien minuten in de openingstreffer. Een snelle aanval zorgde ervoor dat Vermeulen de bal kon afleggen op Elbers, die de bal voor een leeg doel kon binnenschuiven. Hierna kon de thuisploeg wat verder terugleunen en loeren op de counter, maar NEC was niet in staat om kansen te krijgen.

Na rust begon de thuisploeg opnieuw erg scherp, en dit resulteerde al na vier minuten in een nieuw doelpunt. Rechtsback Karim Kahrami kon vrij opstomen aan de rechterkant van het veld en kon volledig onbedreigd zijn ploeg weer op voorsprong zetten. NEC was in het vervolg van de wedstrijd niet bij machte om de thuisploeg echt onder druk te zetten. Uit het niets kwam daar verandering in toen Dario Dumic, de sterkste aan de kant bij NEC, de bal verschrikkelijk hard binnenschoot uit een corner. De gelijkmaker liet de wedstrijd echter een beetje doodbloeden: beide ploegen leken tevreden met een punt.

[photo,103394,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen