Internazionale wint dankzij Candreva, weer hattrick Mertens

18 december 2016, 17:08

Internazionale blijft stappen maken op de ranglijst in de Serie A. In de afgelopen vijf wedstrijden werd slechts één keer verloren en ook tegen Sassuolo schreef de ploeg van Stefano Pioli weer drie punten bij. Dankzij een treffer van Antonio Candreva werd het 0-1.

Inter wist van te voren dat het aan de bak kon tegen Sassuolo, want de laatste vier duels eindigden allen in een overwinning voor de laagvlieger. De ploeg van Pioli begon dan ook scherp aan de wedstrijd en noteerde in de eerste helft maar liefst elf schoten op doel. Gescoord werd er desondanks niet.

Pas na rust was er de voorsprong voor de bezoekers. Na een goede poging van João Mário was het Candreva die de rebound binnenschoot en zo voor de openingstreffer zorgde. Omdat Inter er niet in slaagde de kansen af te maken, kreeg Sassuolo in de slotfase nog enkele mogelijkheden op de gelijkmaker. Ook de thuisploeg had het vizier niet op scherp staan en dus kon Inter weer drie punten bijschrijven. De ploeg van Pioli stijgt door de winst naar de zevende plaats in de Serie A.

Mertens

Bij Napoli toonde Dries Mertens zich opnieuw de held. Net als een week eerder bezorgde de Belg zijn ploeg een overwinning door een hattrick te scoren. Tegen Torino stond Napoli binnen 22 minuten op een 3-0 voorsprong dankzij drie doelpunten van de aanvaller, waarvan één vanaf elf meter. Na rust wist Mertens het net nogmaals te vinden te vinden en Napoli won mede daardoor uiteindelijk met 5-3.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen