Aké treft weer doel: "Maar het mocht niet zo zijn"

19 december 2016, 09:18

Nathan Aké is de laatste weken uitstekend op schot voor Bournemouth. Zondag scoorde de verdediger alweer zijn derde goal in minder dan een maand tijd voor de Premier League-club, die wel met 1-3 verloor van Southampton. De huurling van Chelsea baalt van de nederlaag.

"Het mocht vandaag niet zo zijn", baalt de verdediger op de clubsite. De Jong Oranje-speler zette de thuisploeg nog wel vroeg op voorsprong met een fraaie kopbal. "We begonnen uitstekend aan de wedstrijd, maar al met al was het niet genoeg. Na de gelijkmaker kregen we het heel erg lastig. We maakten verkeerde keuzes aan de bal en waren slordig"

Bij rust stond er een 1-1 stand op het scorebord, maar na de pauze liepen de bezoekers uit naar een 1-3 zege. "Omdat we na de rust slecht speelden, gaven we Southampton veel vertrouwen. Het is zonde dat we de zege op Leicester City geen vervolg hebben kunnen geven, want dat was wel wat we wilden. We moeten verder, maar kunnen deze wedstrijd niet vergeten. Het is belangrijk om te kijken naar wat er fout ging in deze wedstrijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen