Suárez geniet van Messi: "Leek op iets van de PlayStation"

19 december 2016, 11:48

Het was zondagavond niet alleen voor de voetbalfans, maar ook voor de spelers van FC Barcelona genieten geblazen van Lionel Messi. De Argentijn had het tegen Espanyol (4-1 winst) weer eens ouderwets op zijn heupen bij de topclub, zo zag ook Luis Suárez. De collega-aanvaller stak na de wedstrijd zijn bewondering voor de Argentijn niet onder stoelen of banken.

Suárez tikte in de tweede helft de 2-0 in het doel, nadat Messi na een weergaloze solo de bal tegen de keeper had aangeschoten. "Ik had liever gezien dat zijn poging er rechtstreeks in was gegaan", zegt de oud-Ajacied tegen Movistar Plus. "Het was een fantastische actie van hem. Het leek op iets wat je op de PlayStation doet. Messi is echt een unieke voetballer en de beste van de wereld", aldus Suárez, die Cristiano Ronaldo vorige week de Gouden Bal zag winnen. "Leo hoeft geen prijs te pakken, omdat iedereen toch al weet dat hij de beste is."

Door de zege op de stadgenoot blijft Barcelona meedoen om de titel in La Liga, al is het gat met Real Madrid drie punten en heeft de koploper nog een duel tegoed. "Een derby winnen is altijd speciaal", vervolgt de Uruguayaan op de clubsite. "Het was een goede wedstrijd van ons en de overwinning is belangrijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen