Seaman adviseert Arsenal: "Alles aan doen ze te behouden"

19 december 2016, 20:45

David Seaman is van mening dat Arsenal alles in het werk moet stellen om de contracten van Alexis Sánchez en Mesut Özil te verlengen. De twee spelers zijn in de ogen van de oud-doelman van te grote waarde.

Beide spelers hebben een verbintenis tot de zomer van 2018. "Ze moeten er alles aan doen om ze aan boord te houden. Wat voor signaal geef je af naar de fans en andere clubs als je het niet doet? Je zegt dan eigenlijk: we hoeven de competitie niet te winnen, zolang we er financieel maar goed op staan. De fans zijn niet geïnteresseerd in hoe de club er financieel voor staat, zij willen de beste spelers bij Arsenal zien", vertelt Seaman aan talkSPORT.

"Arsenal moet er alles aan doen om met name Özil en Sánchez te behouden. Dat zijn de spelers met de meeste kwaliteit. We waren altijd een club die de beste spelers verkocht. Volgens mij zijn we dat stadium gepasseerd. Nu kunnen we laten zien wat voor club we zijn. Zijn we een club die de beste spelers laat gaan, of kunnen we het ons veroorloven om ze te behouden?"

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen