Jong PSV gelijk tegen MVV, Utrecht wint van Telstar

19 december 2016, 21:55

Met Jong PSV en Jong FC Utrecht kwamen er maandagavond twee beloftenteams in actie in de Jupiler League. De Eindhovenaren hielden het verrassend goed presterende MVV Maastricht op 0-0. Jong FC Utrecht won in de Galgenwaard met 2-1 van SC Telstar.

Jong PSV – MVV Maastricht

In Eindhoven wisten beide ploegen niet tot scoren te komen. Goede kansen waren er voor de bezoekers. Clubtopscorer Thomas Verheydt liet in de eerste helft een grote kans onbenut. De aanvaller kreeg het voor elkaar een voorzet naast het doel te glijden. In de tweede helft voorkwam PSV-doelman Remko Pasveer met een goede redding een treffer van Kelechi Nwakali. Aan de andere kant trof Steven Bergwijn de lat. MVV staat derde in de Jupiler League met vijf punten meer dan nummer vijf Jong PSV.

Jong FC Utrecht – SC Telstar

Het beloftenelftal van FC Utrecht lijkt eindelijk beter te gaan draaien in de Jupiler League. In een vrijwel lege Galgenwaard wist de ploeg van trainer Robin Pronk met 2-1 van Telstar te winnen. Het stond na zes minuten al op voorsprong dankzij een doelpunt van Gyrano Kerk. Sylla Sow zorgde vrij snel daarna voor de verdubbeling. Telstar deed nog wat terug met een treffer van Oussama Zamouri, maar verder dan dat kwam het niet. Utrecht staat met een zeventiende notering nog maar een punt achter De Graafschap. Telstar staat vijftiende.