Man van negen goals 'blijft gewoon lekker bij MVV'

20 december 2016, 09:48

Een van de positieve verrassingen van dit Jupiler League-seizoen is MVV Maastricht. Met zijn negen doelpunten, waaronder een aantal zeer fraaie, is Thomas Verheijdt misschien wel de verpersoonlijking van de goede prestaties van de huidige nummer drie van de Jupiler League. De krachtige spits gaat er niet van uit dat zijn scoringsdrift al tot een transfer zullen leiden.

"Het gaat lekker dit jaar. Ik had er graag nog eentje gemaakt tegen Jong PSV, dan had ik op tien gestaan. Ik moet zeker voor de vijftien tot twintig goals gaan. Dat doe ik bij MVV, dat is zeker. Er speelt niks, dus ik blijf gewoon lekker bij MVV", sprak Verheijdt maandagavond na de 0-0 tegen Jong PSV voor de camera van FOX Sports.

Het is absoluut geen straf om bij MVV te voetballen, vindt Verheijdt. "We hebben een prima eerste seizoenshelft gehad, daar zijn we met z'n allen heel trots op. Dit moeten we echter wel een vervolg geven na de kerst. We gaan bij elkaar zitten om een plan uit te stippelen en willen bovenin mee blijven doen", aldus de spits.

Verheijdt schat wel in dat het voor MVV lastig wordt om te strijden voor de titel. "Ons hoofddoel is top-vijf, zo dat je de eerste ronde van de play-offs kan overslaan. Alles wat erbij komt, zou fantastisch zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen