Van Aanholt geniet, Pieters aangezien voor Martins Indi

20 december 2016, 12:13

Patrick van Aanholt wist zich afgelopen zaterdag tot matchwinner te kronen in de Premier Leauge-wedstrijd van Sunderland tegen Watford. De Nederlandse vleugelverdediger maakte vlak na rust de enige treffer van het duel en alweer zijn derde competitiegoal van het seizoen. De 26-jarige back, die vorig jaar ook al vier keer scoorde voor The Black Cats, is daar logischerwijs meer dan tevreden mee.

Door de zege op Watford bereidt Sunderland zich als nummer achttien van de Premier League voor op de drukke periode rond kerst en oud en nieuw. De ploeg van manager David Moyes wist drie van de laatste vier thuiswedstrijden te winnen, maar had voor het duel met Watford twee keer op rij verloren. "Daarom was het een wedstrijd die we moésten winnen. Dat heeft de manager vooraf ook tegen ons gezegd", aldus Van Aanholt op de clubwebsite.

"In de rust hadden we nog geen tegengoal gekregen en al een aantal kansen gecreëerd, waardoor de manager toen zijn dat de kansen nog wel zouden komen. We moesten blijven doorgaan. Gelukkig was ik in staat om te scoren", glimlacht Van Aanholt. "We moeten altijd de strijd blijven aangaan en hebben het goed gedaan. Het is ook mooi dat we nul hebben gehouden, dat heeft ons de zege opgeleverd. Dit was heel belangrijk. Op naar de volgende."

Pieters aangezien voor Martins Indi

Wat overigens opmerkelijk was tijdens de wedstrijd tussen Stoke City en Leicester City (2-2), is dat de scheidsrechter van dienst Erik Pieters en Bruno Martins Indi door elkaar haalde. Stoke City meldt dat de kaart van Pieters doorgeschoven is naar Martins Indi, vanwege 'het door elkaar halen van de identiteit'.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen