Heracles wil in januari verdediger toevoegen aan selectie

21 december 2016, 08:34

Heracles gaat in januari in ieder geval de transfermarkt op. Technisch directeur Nico-Jan Hoogma geeft aan dat na het stoppen van Ramon Zomer en de blessure van Mark-Jan Fledderus de prioriteit vooral ligt bij het halen van een verdediger.

Nog voor de kerst wil Hoogma om de tafel met trainer John Steegeman en begint de evaluatie van de eerste seizoenshelft. Daarbij wordt ook gekeken op welke posities de spoeling dun is. "We vragen ons eerst af: kunnen we het opvangen? Wie komen er terug? We gaan nog op trainingskamp, dat is ook altijd een moment om veel zaken te bespreken met spelers en staf", vertelt de technisch directeur aan TC/Tubantia.

Een verdediger heeft de prioriteit in Almelo. "Daar kijken we zeker naar", erkent Hoogma, die ook eigen jeugdspelers belangrijk vindt. "Je vraagt je altijd af: hebben we er alles uitgehaald de eerste seizoenshelft? Wat kan beter? Kunnen we die verbetering uit onze eigen geledingen halen? We kijken ook naar de ontwikkeling van jonge spelers. Onze doelstelling is om tussen de achtste en twaalfde plek te eindigen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen