Goed nieuws Ajax: Ziyech lijkt niet naar Afrika Cup te gaan

21 december 2016, 17:56

Hoewel een officiële bevestiging nog op zich laat te wachten, lijkt er goed nieuws te ontstaan voor Ajax. Er wordt, onder meer door de krant Le Matin, gezegd dat Hakim Ziyech niet opgeroepen zal worden voor de Afrika Cup. Dat zou betekenen dat Ajax hem in de periode na de winterstop niet hoeft te missen.

Hervé Renard, de bondscoach van Marokko, zou Ziyech willen thuislaten. De trainer, die eerder met Zambia en Ivoorkust al eens de Afrika Cup wist te winnen, stond al niet bekend als de grootste fan van de speler van Ajax. De officiële spelerslijst moet de Marokkaanse voetbalfederatie nog bekendmaken, maar de Atlas-Leeuwen lijken op 28 december dus zonder Ziyech af te reizen naar Dubai, waar het zich gaat voorbereiden op de Afrika Cup.

Ziyech is achtvoudig international van Marokko, waarvoor hij tot dusver driemaal trefzeker was. In oktober speelde het Noord-Afrikaanse land in de WK-kwalificaties een belangrijk duel met Gabon, maar bleef Ziyech al negentig minuten op de reservebank. Drie dagen later scoorde hij wel twee keer in een vriendschappelijke interland tegen Canada.

In tegenstelling tot Ziyech zou Karim El Ahmadi wel gewoon zijn opgeroepen door Renard.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen